Skocz do zawartości
💵 [SPRZEDAM] Modularny System "Losowe Cheaty" dla CS2 💵 ×

SklepCS.pl - Idealne rozwiązanie czy maszynka do nabijania kasy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej wszystkim! 👋

Mam coraz większe podejrzenia, że sklepcs.pl to taka sprytna maszynka do nabijania kabzy właścicielowi, a nie platforma, która serio myśli o nas, użytkownikach/właścicielach takiego sklepu. 😒 Propozycje zmian? Nawet drobnostki, typu schowanie jakiejś zakładki, wloką się miesiącami albo w ogóle nie wchodzą w życie. Zero akcji, zero słuchania. 🐢

A prowizje za płatność skinami? To już poziom mistrzowski. 💸 Liczą je podwójnie – najpierw % od wpłaty każdego gracza, a potem jeszcze raz przy wypłacie czy konwersji na coś innego wypłacają tylko 75% wartości skina. Efekt? Kwota do wypłaty magicznie topnieje o 25-35%. Serio, ręce opadają. 🙅‍♂️ Do tego ten wieczny problem z zaokrąglaniem kwot – usługa kosztuje 10.75, gracz ma dokładnie 10.75, ale nie kupi, bo brakuje mu... 0.00005. 😂 Błąd sprzed lat, a oni dalej udają, że go nie ma.

I wisienka na torcie: ukryte logi prowizji. 📜 Opcja, ile oddajemy właścicielowi sklepcs.pl, niby jest, ale schowana tak, że nikt jej nie widzi. Dostęp ma chyba tylko jedna osoba, która puściła info, że coś takiego istnieje – ale tylko dla niej. Reszta właścicieli sklepów? Trzymana w ciemności. 😶

utrzymanie.png?ex=67b96c96&is=67b81b16&hm=e326956a32d23e60860ad59a933bda641d9e877c87108419178df52ad711457f&= - Widoczne `Utrzymanie`

image.png.022decb312d4c65435f816fc925922a4.png - Brak takiej zakładki

Czuję, że to wszystko to celowa zagrywka, żeby doić kasę, a nie dawać nam coś, co działa jak należy. Co wy na to? Dajcie znać! 🔥

image.thumb.png.036d30fbe6baccf05a5d646c2bbc463c.png

Naprawianie pola `e-mail` w płatności? Czekam już od grudnia xD

Pssst!

Zapomniałem dodać, że według właściciela sklepcs.pl przyjmowanie skinów jest ryzykiem które on bierze dla siebie i dlatego jest taka duża prowizja która może sięgnąć nawet 50% jednak...

Gdy chciałem go odciążyć z tego ryzyka jak zareagował? Zbulwersował się i dał mi timeouta XD
image.thumb.png.b32da044721de77ebade4d72881c31b8.png

image.thumb.png.a65ca686aa68ed10245803c83e14e2f5.png

Wnioski wyciągnijcie sami :)

To jest problem ryzyka ale jak jest opcja żeby ryzyko przenieść na właściciela sklepu to się blokuje takiego użytkownika?

Nakład pracy? XD Od kilku miesięcy nie zostało wprowadzone nawet usunięcie zakładki w płatnościach, od 2 miesięcy nie wprowadzono metody płatności o którą prosiłem 😮

Czyli jednak chodzi o zmniejszenie przychodu? Czyli ŚWIADOMIE pobierana jest taka abstrakcyjna prowizja w płatności skinami?

W jaki sposób dodanie takiej opcji dla kilku sklepów skoro jak sam przyznaje 99% ludzi nie potrafi tego użyć - więc jego zarobki nie spadną drastycznie i dalej będzie mógł dymać innych na prowizje ma się przyczynić do nie-rentowności sklepu który i tak nie jest już rozwijany?

Edytowane przez daffyy