Skocz do zawartości

Zlecę zrobienie Paczki Only AWP i Arenki 1vs1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Z miłą chęcią zlecę komuś zrobieni dwóch paczek. Only AWP i Arenki 1vs1.

Wymagania Only AWP:

• Konfiguracja Plików pod Only AWP
  • Skiny, rękawiczki etc
  • ViP pod only AWP.
  • Tylko AWP I kosy, żadnej innej Broni.
  • Standardowy VIP pod taki serwer, najlepiej żeby była możliwość by włączyć później jakieś fajne opcje
  • Możliwość zmiany koloru Chatu i NIkcu dla vipa przez gracza który go posiada.
  • I jakieś 4-5 map. Więcej dodam sam póżniej.
  • Dobrze zoptymalizownay serwer
  • Reklamy na Chacie
  • Język serwera Polski i tłumaczenie pluginów i infomacji po polsku
  • MVP, mogą być na tą chwilę losowe jakiś rap, house itp nie disco polo
  • Wiem że to będzie tryb niestandardowy raczej, więc brak możliwości oglądania przeciwnej drużyny

Wymagania Arenki 1vs1:

• Konfiguracja serwera pod Areny 1vs1
  • Customowe rundy
  • Możliwość wysłania komuś challenge
  • Standardowy VIP pod taki serwer, najlepiej żeby była możliwość by włączyć później jakieś fajne opcje
  • Możliwość zmiany koloru Chatu i NIkcu dla vipa przez gracza który go posiada
  • Możliwość zmieniania konfiguracji w późniejszym terminie, chwilowo żeby było wszystko standardowe
  • Jakieś 5-8 map, więcej mogę później dodać sam
  • Dobrze zoptymalizownay paczka pod serwer
  • Reklamy na chacie
  • Język serwera Polski i tłumaczenie pluginów i infomacji po polsku
  • Na pluginie K4-Arena

Jeśli chodzi o ustawienie nazwy sieci lub  nazwy serwera w wiadomościach na chacie, to ja to sam później ustawie, bo nazwy jeszcze nie jestem pewny. Tylko będę potrzebować, by ktoś kto zrobi mi te paczki napisał gdzie muszę wszystko sobie poustawiać

Mam tak jakiś swój budżet na to, ale zanim powiem ile to dajcie znać w komentarzu ile byście za to wzieli a ja się odezwę w prywatniej wiadomości i myślę że się dogadamy. Chciałbym żeby zrobiła to osoba która się dobrze na tym zna. Więc napiszcie w komentarzu a ja się do was odezwę. 

Płatność Paypal, metoda wysłania dla przyjaciela/rodziny

Pozdrawiam

Edytowane przez Lucek_cs
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, daffyy napisał(a):

Budżet? Same customowe rundy + optymalizacja pluginow pod arenę to sporo pracy.

Witam, Areny już są ogarniane. Tylko Awp zostało. Zapomniałem zaaktualizować post. Wolałbym żeby ktoś dał znac na ile się ceni. Bo wiele razy zostałem oszukany i tylko szłyszałem od osób które się na tym znają że przepłaciłem.

+ K4_Areny już mają customowe rundy z tego co widziałem.

Edytowane przez Lucek_cs
Opublikowano
Teraz, Lucek_cs napisał(a):

Witam, Areny już są ogarniane. Tylko Awp zostało. Zapomniałem zaaktualizować post. Wolałbym żeby ktoś dał znac na ile się ceni. Bo wiele razy zostąłem oszukany i tlyko szłyszałem od osób które się na tym znają że przepłaciłem.

Wyślij PW ile dales za areny i kto ci robił, to napisze ci czy faktycznie nie dałeś się wydymać 😅

Co do serwera awp - mogę go zrobić w rozliczeniu innym niż pieniądze, reklama na serwerze co 4 minuty lub/oraz jak będziesz miał stronę www to zamieszczenie wybranego przeze mnie loga