Skocz do zawartości

Problem z pluginami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, założyłem swoj serwer CS2, z którym walcze od kilku ładnych dni, a konkretnie z pluginami. Kilka razy przeinstalowałem serwer bo non stop mam jakieś problemy z zainstalowaniem jakiego kolwiek pluginu.

Przykładem może być np. prosty dWelcomeMessage. Plugin teoretycznie zainstalowany poprawnie (css_plugins list) bo pokazuje. Ale wiadomość powitalna nadal sie nie pojawia. 

Zainstalowany mam metamod oraz counterstrikesharp.

Moja sciezka do pluginu: /addons/counterstrikesharp/plugins/dWelcomeMessage

Czyli teoretycznie niby dobra?

I drugie pytanie, czym wlasciwie jest sourcemod, czy powinien on być zainstalowany i jaka powinna być do niego ścieżka aby działał? Kilku krotnie próbowałem go instalować i za każdym razem konsoli w grze 

"sm unknown command"

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano
8 godzin temu, nae4274 napisał(a):

Przykładem może być np. prosty dWelcomeMessage. Plugin teoretycznie zainstalowany poprawnie (css_plugins list) bo pokazuje. Ale wiadomość powitalna nadal sie nie pojawia. 

Zainstalowany mam metamod oraz counterstrikesharp.

Moja sciezka do pluginu: /addons/counterstrikesharp/plugins/dWelcomeMessage

Czyli teoretycznie niby dobra?

Przyczyn może być parę, logi prawdę mówią dlaczego coś nie działa

Cytat

I drugie pytanie, czym wlasciwie jest sourcemod, czy powinien on być zainstalowany i jaka powinna być do niego ścieżka aby działał? Kilku krotnie próbowałem go instalować i za każdym razem konsoli w grze 

"sm unknown command"

SourceMod obowiązywał dla csgo, dla cs2 jest counterstrikesharp