Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, noname napisał(a):

Będzie działac 

A wiesz co zrobić jak wywala mi te dwa błędy?

p1.jpg

p2.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, remsy napisał(a):

Witam mam pytanie 
czy jest wymagana strona internetowa by ustawić skiny bądź czy !ws i reszta komend będzie działać?

Nie jest potrzebna strona.

Opublikowano
1 godzinę temu, remsy napisał(a):

A wiesz co zrobić jak wywala mi te dwa błędy?

p1.jpg

p2.jpg

Ogólnie poradnik będę musiał zaktualizować w wolnej chwil, niestety ostatnio mam brak czasu aby go poprawić. W naszym poradniku brakuje tego ze musisz dograć kilka pluginów takich jak:

Więc najpierw zaczął bym od tego.

Opublikowano

16 godzin temu, Mucek napisał(a):

Ogólnie poradnik będę musiał zaktualizować w wolnej chwil, niestety ostatnio mam brak czasu aby go poprawić. W naszym poradniku brakuje tego ze musisz dograć kilka pluginów takich jak:

Więc najpierw zaczął bym od tego.

A wiesz jak je wgrać dokładnie bo nie moge nigdzie poradnika znaleźć a jestem w tym nowy

Opublikowano

znaczy bardziej mnie interesuje czy musze coś w tych plikach zmieniać czy moge je po prostu wrzucić i bedzie działać

Opublikowano (edytowane)

Instalujesz wymagane pluginy - w nich nie musisz nic zmieniać, potem instalujesz WeaponPaints - w nim musisz podać tylko dane do bazy danych.

Strony nie musicie używać, ale aktualnie do pluginu nie są dodane wszystkie możliwości które możecie osiągnąć customowymi stronami.

Aktualnie bez strony wybierzecie tylko: 

• Nóż
  • Skiny
  • Piny
  • Musickita
  • Agenta
  • Rękawiczki
  • Włączycie/wyłączycie stattrak
Edytowane przez daffyy
  • Like 1
Opublikowano

Znacie jakiś darmowy sposób gdzie można wrzucić pliki strony albo czy jest jakaś ogólna z której można korzystać?

Opublikowano
4 godziny temu, remsy napisał(a):

Znacie jakiś darmowy sposób gdzie można wrzucić pliki strony albo czy jest jakaś ogólna z której można korzystać?

Proszę aby zakładać nowe tematy ogólnie jeśli masz pytania lub problemy z danym pluginem.